Hvis du finner ut at du bruker for mye tid på nettstedet vårt, kan du få kontoen din stengt ved å kontakte kundeservice. Din IP-adresse og din e-postadresse vil da bli sperret av oss i 12 måneder, og du kan ikke lenger bruke tindrdate.no. Kontakt oss på team@tindrdate.no for å få sperret kontoen din.

Kostnadskontroll og åpenhet er viktig for oss på tindrdate.no. Dette er grunnen til at vi ikke har skjulte kostnader eller automatiske abonnementer. Du har full kontroll og bestemmer selv når og hvor ofte du kjøper kreditt. Med tindrdate.no kan du velge mellom forskjellige kredittpakker og jo flere kreditter du kjøper på en gang, desto billigere er det per kreditt og slik kan du sende flere meldinger. Hvert kredittkjøp er unikt og må gjøres aktivt av deg. Vi vil aldri belaste kontoen din uten din samtykke. Mens vi tar alle trinn vi kan for å hjelpe deg, kan du prøve å beskytte deg selv mot å bruke mer penger enn du har råd til. Skulle du fortsatt bruke for mye penger, kan du sende oss en e-post via team@tindrdate.no, og vi vil blokkere kontoen din i 12 måneder.

tindrdate.no er bare egnet for brukere over 18 år. Hvis vi mistenker at noen er mindreårig, vil vi umiddelbart blokkere profilen. Hvis du er mindreårig selv, ber vi deg sende en e-post til team@tindrdate.no slik at vi kan blokkere kontoen din. Du må være 18 år eller eldre for å være medlem av nettstedet vårt, for med tindrdate.no kan du ha spennende samtaler med fiktive profiler. site inneholder derfor fiktive underholdningsprofiler der ingen fysiske møter er mulig.